Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

Серия 100

Алисия елиминира Рафаела!

Томас пита Алисия защо го е излъгала относно срещата ѝ с Рафаела в деня на сватбата на Диана. Алисия му отговаря, че го е направила, за да защити адвокатката от Наталия и да я скрие от нея. Според нея, зъболекарката е продължила.

В затвора, Алекс посещава бившата си съпруга и добра приятелка. Тя му разказва всички подробности около случилото се с Алисия и как тя е пресметнала всичко до последната секунда, за да може Мартин да я види в уличаваща ситуация.

От друга страна, Есекиел решава да продаде на Саманиего акциите на Мартин от банката. Така смята да се отърве от мафиота Фелипе Риос. Мартин не може да предаде толкова опасен мъж като Риос, но Алварадо няма друг изход.

В това време, Диана събира вещните на Лусиано, докато не е прекъсната от Салвадор Касас, бодигарда на Есекиел. Човекът открива окървавена дреха, от дизайнера на семейство Алварадо, а в нея открива салфетка от хотела, в който е била убита Мариана.

По-късно, Алисия елиминира последната си жертва – Рафаела. Залива я с бензин и драсва клечката, докато адвокатката я умолява да я остави жива...