Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

99 серия

Алисия подхвърля лъжливи улики срещу Наталия!

Алисия продължава да тормози Рафаела с думите си. Тя признава, че е имала връзка с един детектив, който ѝ е помогнал да разбере какви са следите, които полицията търси за залавянето на един убиец. За да разсее Мартин, принуждава адвокатата да му се обади и да му каже, че е затворена и Наталия се кани да я убие.

Ситуацията се усложнява след като Томас открива, че Наталия е била навън предната нощ. Подозренията му се насочват към нея, тъй като рецепционистката също така я е разпознала като жената, която е влязла с Таня.

Следобеда, Наталия се прибира в апартамента си и вътре заварва Алисия. Тя я предупреждава, че скоро ще я затворят, тъй като Томас я смята за виновна. Тогава Алисия изважда една спринцовка, а Наталия се изплашва и хваща един нож, за да се защити. В този момент пристига Мартин и Алисия се развиква, преструвайки се, че е в опасност с Наталия. Зъболекарката удря няколко пъти, но накрая Алисия успява да ѝ инжектира субстанцията от спринцовката, след което тя изпада в безсъзнание.

Мартин успява да разбие вратата и заварва Наталия с кървав нож в ръка, а Алисия припаднала. Томас също се появява и задържа Наталия, въпреки нейните настоявания, че Алисия е истинския убиец.