Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

97 серия

Диана и Лусиано се женят!

Диана пристига много сияйна в църквата. Лусиано не може да е по-изнервен и щастлив да види любовта на живота си да влиза през голямата врата под ръка с Хуан. Семействата Алварадо и Меркадер се обединяват след мрачни времена, белязани с болка и трагедия.

По време на церемонията, Алисия получава обаждане от Рафаела, която е пред църквата и настоява да поговори с нея. Адвокатката ѝ казва, че вече знае, че тя е убила всички онези жени. Тя се опитва да прекъсне сватбата, но Алисия я спира.

На празненството, Риос пристига много наперен. Есекиел нарежда да го изгонят насила, но Фелипе му казва, че той е дал на Мартин парите, нужни за изкупуване на банката. Това го прави мажоритарен съдружник. Мартин се опитва да обясни всичко, но Алварадо го приема като предателство.

В това време, Алисия и Рафаела изчезват изненадващо. Наталия заподозира, че нещо лошо се случва и се обажда на Томас, за да го разследва. Когато комисарят пристига на празненството, научава, че Алисия се е появила не отдавна. Насаме с нея, медицинската сестра му разказва, че Рафаела има сериозни подозрения за Наталия и го моли да се грижи за нея. Буенавентура е подозрителен.

Настъпва нощта и все още няма следа от Рафаела. За щастие, Томас намира видео запис от една охранителна камера в близост до църквата. Той успява да определи по червените обувки, че Алисия е отвела Рафаела.