Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

96 серия

Рафаела повдига обвинение!

Диана е много притеснена от убийството на Вероника Баеса. Има подозрения, че Лусиано може да е виновен за това престъпление. Въпреки че полицията твърди, че няма никакви доказателства срещу него, бракът им няма да бъде толкова щастлив, колкото си е представяла.

Сутринта, Томас разпитва Федерико и Алисия за предполагаемата смърт на Валерия, която е била изключена от апаратите от собствената ѝ дъщеря. И най-притеснителното в случая е намерената бележка в устата на Вероника, която е подписана от Валерия. Федерико поема вината, а Алисия обяснява, че майка ѝ я е умолявала да я изключи. Буенавентура ги задържа.

От друга страна, Рафаела разследва самостоятелно смъртта на Вероника. Претърсва апартамента ѝ за бележника с всичките ѝ контакти. Така открива името на рецепционистката, която е била на работа в нощта, в която са били убити Мариана и Таня. Тя признава, че е видяла Алисия да влиза в хотела заедно с Таня като близки приятелки.

Незабавно, Рафаела повдига обвинение при Томас. Когато комисарят научава историята, той иска да разпита същата рецепционистка, но тя е заета няколко часа с работа.

В църквата, Алисия благодари на баща си, че е поел вината за смъртта на Валерия. Въпреки че не може да напуска страната, адвокатът му се е заел с подробностите. Мигел Анхел чува разговора им и заявява, че никога няма да им прости.