Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

95 серия

Вероника е убита!

Мартин и Алисия посещават гроба на Антония. Там си спомнян обещанието да живее, за да се бори за разкриване на истината и нейната смърт да послужи за нещо. Освен това, психиатърката го е накарала да обещае да си намери добра жена, която да обича.

След време, коремът на Катерина е наедрял от бременността, а Елиана прави последни приготовления за сватбите на Диана и Лусиано и на Мартин и Алисия, които са избрали близки дати за бракосъчетанията си.

За нещастие, спокойните времена са на път да свършат.  Въпреки че Валерия Саманиего е мъртва, серийният убиец отново се появява, за да отнеме живота на Вероника Баеса. Томас открива тялото на журналистката с торба на главата, умряла от задушаване и наръгана в гърба. В устата на Вероника открива бележка от убиеца, в която е написано: „Вярваш ли в духове? Все още жива...“, подписана от Валерия Саманиего. Като заподозряна е задържана Рафаела – последният човек, който е видял Вероника жива.

Мартин си мисли, че убиецът може да е Лусиано и преди той да се омъжи за сестра му, иска да се убеди, че подозренията му са грешни.