Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

94 серия

Валерия прави опит да убие Мартин!

Мартин сваля пистолета, който е насочил към Валерия, защото не иска да си цапа ръцете с кръвта на жената, която е убила толкова много хора. За него, най-доброто наказание за нея ще е затвора. Той се обажда на Буенавентура, за да я затвори.

Валерия се опитва да отмъсти и да убие Мартин, но Есекиел я спира и прострелва в ръката, което я изпраща на земята. Куршумът не я убива и тя е хоспитализирана.

В болницата, Валерия иска да говори с дъщеря си, но Алисия отказва. За разлика от Мигел Анхел, който има надеждата, че майка ѝ ще се излекува, без значение дали след това ще влезе в затвора. Той я обича и никога няма да я изостави. Валерия го моли за прошка, че не е показвала любовта си.

Същия ден, Лусиано излиза от затвора. Това предизвиква още главоболия за съпругата на Саманиего, която е обвинена в убийствата на Мариана, Таня, Каролина, Антония, както и още няколко убийства. Всичко, което иска той, е да се върне в града, свободен, и да се радва на живота с Диана.

След ужаса, който преживява в затвора и след като осъзнава какво би трябвало да е преживял Мартин за 20 години, Лусиано решава да му поиска прошка от все сърце. Той моли и баща си за прошка заради случилото се между него и Мариана.

Накрая, Алисия посещава майка си за последен път, но не ѝ прощава за болката, която ѝ е причинила с изоставянето ѝ. Според нея, тя е трябвало да се събере с Есекиел. Последното желание на Валерия е да ѝ изключат апаратите и Алисия го изпълнява.