Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

92 серия

Алисия обвинява майка си в няколко убийства!

Мартин държи отвлечен Мигел Анхел, в опит да си оправи сметките с Валерия. Обаче никой не вярва, че той е способен да го нарани. В този момент се появява Алисия и го моли да освободи брат ѝ. Обещава да му помогне да открият майка му.

В банката, Диана се среща с Риос. Пита го от къде произлиза този негов интерес към семейството ѝ и защо е дал пари на Мартин, за да купи дяловете на Есекиел. Тогава мафиотът признава, че той е бащата на Омар.

След това разкритие, Диана остава много притеснена и моли майка си да разкаже всичко на брат ѝ. Соня я умолява да запази тази тайна.

От друга страна, Алисия моли Есекиел за пистолет, за да може да се защити от Валерия. Присъствието ѝ е голяма заплаха, защото, според Алисия, майка ѝ е убила Таня, Каролина, Мариана и останалите от бившите съученици, които са разкрили тайната на Ева. Есекиел не може да повярва, че тази жена е виновна за смъртта на сина му и че тя е последната жена, която е обичал. Алисия му разкрива, че Валерия не е преставала да го обича и не е можела да понесе идеята, че може да се ожени за друга. Есекиел решава да вземе правосъдието в собствените си ръце.

По-късно, Алисия се появява в полицейския участък и разкрива пред Томас, че Валерия е убиецът, когото всички издирват, а не Лусиано. Тя е готова да свидетелства.