Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

89 серия

Мартин си спомня кой е приложил електрошока на него и съучениците му!

Мартин се притеснява като вижда Алисия на празненството за рождения му ден. Той се опитва да я изгони, но Диана го спира и му обяснява, че тя я е поканила. За да не нарани гордостта на Мартин, Алисия предпочита да си тръгне.

Вечерта се проваля, когато се появява Фабиан Риос. Мартин изгубва контрол и настоява за обяснение. Без да знае, че става дума за баща му у за брат му, решава да го изгони, защото въпреки че е негов съдружник, той все пак е безскрупулен мафиот.

След толкова обрати и изненади за един ден, Мартин се прибира в апартамента си и отваря писмото с поздравления за рождения му ден, което Алисия е оставила. В плика открива медальона, който е подарил на Ева, когато са били деца. Тя е задържала другата половина.

На следващия ден, Мигел Анхел посещава Мартин. Докато разговарят за Валерия и всичко, което е направено, за да се прикрият следите на Ева, момчето си спомня, че майка му е изпратила един психиатър – Донато. Като чува името, Мартин си спомня, че той е бил човека, който го е подложил на електрошок, когато е бил дете. Той се страхува, че Алисия може да премине през същото.

Незабавно, Мартин отива да в апартамента ѝ, но не я открива, а научава, че няколко парамедици са я отвели рано-рано. Без да се бави много, той моли Есекиел да му даде адреса на кабинета, в който са го завели като дете.