Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

87 серия

Алисия признава цялата истина!

Соня се обажда на Алисия и ѝ съобщава, че подготвят празненство-изненада за Мартин. Моли я да го заведе в дома на родителите му. Натъжена, Алисия ѝ казва, че двамата вече не са заедно.

Соня не остава със скръстени ръце. Решава да настоява с Алисия и да разбере защо синът ѝ е отменил сватбата. Когато отива в апартамента ѝ, научава нещо ужасно. Алисия споделя, че истинското ѝ име е Ева Саманиего, детето-чудовище и именно тя е разрушила живота на семейството ѝ преди 20 години.

От друга страна, Мартин научава, че Алисия мисли да признае всичко в ефир. Първото, което си помисля, е как да я спаси от ужаса, през който самият той е преминал. Но всичко е напразно – тя твърдо е решила да разкаже историята си.

Вечерта, Вероника започва своята програма с разказ за живота на Диего Меркадер и престоя му в затвора, осъден за кръвопролитието в училището. Накрая, дава думата на Алисия, която публично разкрива, че тя е истинският убиец. След това разказва как нейните биологични родители – Валерия и Есекиел, са я изпратили далеч и са прикрили всички доказателства срещу нея, за да я спасят.

Хиляди зрители чуват историята, която звучи по-скоро като сценарий за филм. Алекс, Наталия, Диана, Омар, Соня, Хуан, Есекиел и Валерия гледат шокирани и с болка телевизионното предаване. Животите им са се променили драстично заради една грешка преди толкова години...