Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

85 серия

Алисия решава да разкрие истинската си самоличност пред целия свят!

Алисия се кани да се качи на самолет за Париж. По нейните следи е Мартин, който е открил писмо от нея, подписано с истинското ѝ име – Ева Саманиего, и с признанието, че тя е убила децата в училището.

Точно преди да се качи на самолета, Мартин я спира и пита дали смята да избяга без да отговаря за стореното в миналото. След това я обвинява за това, че е лежал двадесет години в затвора и е разрушила семейството му. Алисия го моли за прошка и го уверява, че всичко, което е направила, е било от любов. Мартин, обаче, не го приема.

По-късно, Диана посещава Лусиано в затвора. Въпреки че опитва да обясни, Буенавентура ги прекъсва след признанието на Валерия, че Саманиего заедно с Таня и Лусиано са планирали убийството на Мартин. Диана не може да повярва – мъжът, когото обича, е убиец.

В килията, Алекс моли да си мълчи за това, което смята да направи. След преместването на Морейра в крилото на опасните престъпниците, един от охраната оставя отворена вратата на Алекс и Лейтон, за да се разправят с изнасилвача.

По-късно, Алекс излиза на свобода и изпълнил отмъщението си. За да го отпразнува, той кани Мартин и адвоката си. След няколко чашки, Рафаела отвежда подпийналия Мартин в апартамента си. Той се опитва да я съблазни, но тя се отдръпва.

Алисие се среща с Валерия, Есекиел и Мигел Анхел. На последния признава, че тя е неговата сестра Ева и че тя е убийцата от Сан Габриел. Скоро, целият свят ще научи историята на истинското дете-чудовище – тя е решена да разкаже всичко и да си плати за престъплението.