Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

83 серия

Миналото на Алисия е на път да бъде разкрито!

Лусиано е откаран в крилото с опасните престъпници, където са Алекс и Лейтон. Лусиано е основния заподозрян в серията убийства на бившите ученици от Сан Габриел. Диана вярва в неговата невинност, също като комисаря, защото истинският убиец не се е оставил да го заснемат толкова лесно на камерите в хотела.

Същата вечер, Рафаела – адвокатката, която отговаря за делото на Есекиел, казва на Мартин, че в деня на убийствата, Маркос е бил при медицинската сестра. Това го оневинява като убиец. Мартин споменава писмата на детето-чудовище, които, както изглежда, са били написани от жена, тъй като в тях говори за любовта си.

Алисия заявява, че Лейтон е изгорил писмата и че според нея, не могат да им послужат за нищо. Мартин се изненадва, тъй Алисия винаги е вярвала в искреността им, а сега се отдръпва.

На следващия ден, Мартин открива в хола на годеницата си кутия с писмата в нея. Алисия се извинява като казва, че не може да понася повече болката от смъртта на баща ѝ – Рамон Фариас.

Рафаела открива, че оръжието, конфискувано в Сан Габриел, е било на Федерико Саманиего, а не на Есекиел, както са предполагали в началото.

В затвора, Лейтон казва на Диана, че убиецът е детето-чудовище или по-точно казано – Алисия. Диана остава без думи.

В това време, Наталия разказва на Томас, че оръжието е било поставено от Ева в шкафчето на Алекс. Освен това, доказано е, че Маркос не е присъствал на кръвопролитието. Томас се изплашва, защото знае, че Алисия е виновна, но е обещал да не споменава нищо.