Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

82 серия

Каролина Пинто е убита най-хладнокръвно!

Лусиано получава ужасяващ пакет – пръстът на Мариана с годежния пръстен, който е искал да даде на Диана. Изплашен, той посещава Каролина и заплашва да я убие, ако нарани Диана. Става ясно, че той е дал картата на дома на Саманиего, за да отвлекат Мартин в нощта на убийството на Таня и Мариана, но така и не е предприел никакви действия.

Същата вечер, Елиана предлага помощта си на Алисия в организирането на сватбата ѝ с Мартин. Алисия отхвърля предложението ѝ като обяснява, че единственото семейство, което има, е нейният годеник и че няма нужда от услугите на никого.  Елиана я поглежда в очите – въпреки че много добре знае за омразата ѝ към Есекиел и Валерия, тя наистина иска да ѝ помогне.

На следващия ден, Федерико решава да замине за Мадрид и да си даде време, за да помисли и да реши какво да прави с живота си. Преди това, той се сбогува с Алисия завинаги и както ѝ е обещал, не споменава, че тя е Ева. Алисия го спира и за първи път от двадесет години, го нарича „татко“.

Когато всичко изглежда спокойно, нова жертва се появява. Полицията открива Каролина Пинто убита по много брутален начин. Тъй като Лусиано е бил в апартамента ѝ предната вечер, има улики, които го обвиняват като виновника.

Докато Мартин пробва костюма за сватбата, той остава изненадан като разбира, че Лусиано е поръчвал костюм за него преди.