Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

80 серия

Алисия посещава Саманиего като дъщеря!

Наталия заплашва с оръжие Каролина, за да предаде плана на къщата на семейство Саманиего. В момент на разсейване, Каролина ѝ отнема оръжието и казва, че не може да признае нищо, защото ако го направи, животът ѝ и този на Наталия ще бъде в опасност.

Вечерта, докато Мартин се наслаждава на компанията на годеницата си, Лаура чука на вратата, за да го помоли за информация относно писмата на детето-чудовище и дали в него се споменава Париж. Мартин признава, че в тях се споменава за разходка из Париж. В този момент Алисия го прекъсва и се опитва да промени темата на разговора. Лаура усеща намеренията ѝ и разкрива, че тя е била под опеката на Валерия в продължение на години. Мартин осъзнава, че е на път да се ожени за жена, която не познава и решава да си дадат малко време.

В затвора, Алекс моли Лейтон да убие Морейра – мъжът, който го е изнасилил. В замяна, убиецът иска главата на Алисия.

На следващия ден, Рафаела се появява в банката в опит да убеди Мартин да повдигне отново обвинение. Лусиано я прекъсва и ѝ дава да разбере, че знае коя е тя в действителност. Тя е дъщерята на една прислужница, която е работила дълги години в дома на Есекиел.

По-късно, Федерико получава обаждане от една от прислужниците в дома си, която му съобщава, че има съобщение от дъщеря му Ева. Двамата трябва да се срещнат в хотела, в който е отседнал. Нетърпелив да види дъщеря си след 20 години, той приема Алисия, която като го вижда, го нарича татко.