Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

78 серия

Алекс открива ключово доказателство в ръцете на Каролина!

Хуан уверява Есекиел, че ще го вкара в затвора и няма да се откаже от обвиненията си. Алварадо апелира неговото благородство – всеки човек би направил същото за детето си, прехвърляйки вината на някой друг, за да го спаси.

Вечерта, Алекс чука на вратата на Каролина и я моли да му позволи да прекара нощта при нея. Естествено, тя приема и дори подготвя вечеря. Докато спи, Алекс има кошмар с епизода с изнасилването му в затвора. Като чува виковете, Каролина се приближава и се опитва да го успокои. Той, обаче, е прекалено нервен и ядосан, като накрая я удря по лицето. Тя избягва, а Алекс тръгва след нея. Без да иска събаря една кутия. Така открива план на къщата на Саманиего и таен проход, от където биха могли да изведат Мартин.

Алекс избягва от дома на Каролина и отива при Наталия, на която показва плана. Това е доказателството, от което са имали нужда, за да я вкарат в затвора. Но не се оказва толкова лесно. Каролина го последва и настоява да ѝ върне плана. Като не ѝ го дава, тя го напръсква с лютив спрей, след което той остава парализиран.

Скоро, полицията тръгва след Каролина. Когато я довеждат с белезници в комисариата, Алекс признава, че той е убиецът.

В компанията, Есекиел настоява Мартин да направи нещо, за да попречи на баща си да продължи с делото срещу него. Ако нещата продължат по същия начин, банката ще фалира. Тогава на Мартин му идва идеята да помоли Вероника Баеса да го интервюира, за да подобри образа на компанията и неговата връзка със семейство Алварадо.