Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

77 серия

Алисия приема предложението за брак на Мартин!

Мартин моли баща си да задържи малко обвинението, което е подал срещу Алварадо. Ако продължи с тази идея, не само ще се превърне във враг на Есекиел, но и негов. Хуан обяснява на сина си, че трябва да продължи напред с обвинението, защото семейството му е изстрадало прекалено много заради тази лъжа. Той просто не може да остане със скръстени ръце. След като няма пари, които да остави в наследство, единственото, което може да завещае на децата си са ценностите да не се отказват никога и да бъдат винаги справедливи.

В банката, Лусиано се среща с адвокатката, която иска да започне дело срещу баща му. Като я вижда, той открива, че лицето ѝ му е много познато. Тя е сигурна, че скоро ще си спомни. Той прави опит да я подкупи, за да се откаже от тази лудост.

Скоро из медиите започват да се въртят интервюта с Мартин и Есекиел относно новия им съюз. Но пресата е жестока и подхващат въпроси относно за липсата на опит и образование на Мартин, които да му помогнат да управлява една от най-големите банки в Ню Йорк.

В дома на Алисия, Томас убеждава Алисия да остане и да се изправи пред Мартин, той е много влюбен в нея. Докато комисарят е в банята, Валерия се появява много изнервена и започва да говори за Саманиего. Тя настоява за нейната помощ. Томас подозира, че нещо лошо се задава и това приятелство може да се окаже много опасно.

Вечерта, Мартин празнува новото си положение с Диана, докато не се появява Алисия. Насаме, медицинската сестра приема да се омъжи за Мартин. Двамата прекарват много страстна нощ...