Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

76 серия

Мартин предлага брак на Алисия!

Федерико насочва оръжие към Есекиел и настоява да му каже къде се намира Ева. След като открива, че тя е истинския убиец и че Есекиел я е спасил, подозренията му нарастват. Но Алварадо го уверява, че няма и най-малка представя къде може да се намира в момента.

От друга страна, Лаура иска обяснение от Алисия заради отношенията ѝ с Валерия. Алисия признава, че съпругата на Саманиего е издържала нея и майка ѝ след случилото се в училището в Сан Габриел.

В дома на Есекиел, Лусиано и Мартин сключват договор за изкупуването на 50% от банката.

На следващия ден, Лусиано вдига рано Мартин, за да започнат с усилена работа по спасяването на банката. Диана ги прекъсва с лоша новина – адвокатката, която е защитавала Мартин на делото, сега повдига обвинения срещу Есекиел.

По-късно, компанията преминава официално в ръцете на Мартин. По този повод, Есекиел му дава офиса си и му подарява всичките си книги, в знак на доверие.

Възползвайки се от момента, Мартин предлага брак на Алисия. Тя, обаче, му отказва и му казва, че не могат да бързат толкова много. Първо трябва да се опознаят по-добре. Изплашена, тя напуска офиса без да каже и дума.

Вечерта, Федерико отново посещава Есекиел, за да му поиска помощ и да запазят живота на внука им, който е на път. Детето на Катерина и Мигел Анхел.