Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

75 серия

Есекиел признава истината!

Лейтон споделя с комисар Томас, че Алисия се е наслаждавала, докато е горила. И така, комисарят е спасил не бившата си приятелка, а серийния убиец.

В дома на Наталия, Алекс е откровен със съпругата си и ѝ казва, че я обича много и винаги ѝ е имал доверие. Но вече е прекалено късно, Наталия е взела решението да остане сама за известно време и да сложи край на брака им. Въпреки че двамата се обичат, те не могат да бъдат отново щастливи заедно.

По-късно, Мартин се среща с Риос, с когото има сметки за оправяне. След като Алисия е свободна, Мартин не иска да има повече проблеми с правосъдието, нито със семейство Алварадо. Като чува това, Риос насочва оръжието си към него и заплашва да избие семейството му, ако не изпълни обещанието си – да купи половината от банката на Есекиел.

Вечерта, Валерия казва на Алисия, че Федерико вече знае истината за Ева и едва ли ще се спре, докато не я открие. Съпругата на Саманиего моли за помощ, защото трябва да действат бързо, преди съпругът ѝ да открие местонахождението на дъщеря им. В този момент ги прекъсва Лаура и разбира, че двете са съучастници.

В банката, всичко е готово за подписване. Договорът ще позволи на Мартин да придобие 50% от компанията. Преди това да стане реалност, Саманиего се втурва и настоява да говори с Есекиел. Като остават насаме, Алварадо признава, че Ева е жива и че именно нея е спасил преди 20 години в класната стая, по специална молба на Валерия.