Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

74 серия

Алисия изгаря Лейтон!

Валерия признава на Федерико, че Ева е жива и е във Франция. След случилото се в училището, тя я е дала за осиновяване, за да я отдалечи от целия ужас. Саманиего си мисли, че дъщеря му е убийцата, само така може да си обясни тази огромна лъжа.

В дома на Есекиел, Катерина си прави тест за бременност. Резултатът е положителен. Вече няма какво да се направи, тъй като Мартин е научил истината. Единственото решение в тази ситуация е да направи аборт и да загърби всичко. Мигел Анхел я моли да не го прави. Той иска да се погрижи за детето.

От друга страна, Лейтон чете писмата от детето-чудовище. От тях разкрива, че е имало само шест изстрела, шест мъртви деца. Тогава, как е умряло седмото и дали наистина е умряло. Лейтон чете между редовете и подозира, че истинския убиец е успял да избяга и да се престори на мъртъв.

По-късно, Катерина посещава Мартин, за да му съобщи, че детето му е живо, като че ли е станало чудо. Мартин я поглежда право в очите и я пита дали вярва, че е глупак. Той вече знае, че никога не е имало бебе.

Междувременно, комисар Томас подготвя операцията по освобождаването на Алисия. В същото време, Фелипе Риос търси начин да изведе Лейтон в чужбина.

Минава време и Лейтон не издържа повече. Той иска да изнасили Алисия, но тя се защитава с освободените си ръце. Сборичкват се и тя насочва спрей срещу лицето му. Накрая той се оказва обгорял на пода.

След спасяването, Лейтон казва на Буенавентура, че не е спасил Алисия, а него. Според Лейтон, тя е истинско чудовище и се е наслаждавала, докато го е съблазнявала, за да му измъкне цялата информация. А когато го е запалила, той е видял в очите ѝ удоволствие.