Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

73 серия

Саманиего открива, че дъщеря му е жива!

Наталия насочва ножа към гърлото на Каролина и ѝ казва, че ще я изпрати в ада заради опита да ѝ отнеме съпруга и да я вкара в затвора. Отчаяна, Каролина я моли да не допусне някоя лудост. Наталия вижда, че е постигнала целта си да я изплаши и я оставя, заклевайки се, че ако продължи с опитите да я раздели с Алекс, ще продължи започнатото.

От друга страна, Алисия разговаря с Лейтон и го пита защо му харесва да убива и дали е изпитал някаква вина за невинните жени, от които се е възползвал. Ред е на серийния убиец да задава въпроси. Той я пита до къде би стигнала от ревност. Тя замълчава.

В апартамента на Мартин, Риос обещава да помогне на Лейтон да избяга, но той трябва да намери начин да се продаде банката на Есекиел. Без друг изход, Мартин приема.

В това време, Есекиел споделя с комисаря плановете на Мартин за освобождаването на Алисия, която сега се намира в ръцете на убиец. Томас иска да намери начин да залови убиеца без при това Алисия да пострада и да избегне подозренията на Мартин.

В банката, Лаура иска от Мартин прошка от името на дъщеря си заради лъжливата ѝ бременност. Той се изненадва, тъй като е бил убеден, че Катерина е преживяла спонтанен аборт.

Мартин се среща с Есекиел и Лусиано. Предлага им да изкупи половината от банката и да подобри имиджа ѝ, за да се върнат клиентите. Есекиел вижда в това едно спасение.

По-късно, Валерия и Саманиего се срещат в един ресторант. Там, тя му разкрива, че Ева е негова дъщеря и че е жива.