Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

72 серия

Наталия заплашва Каролина!

Лейтон се свързва с Мартин и го моли да се свържи с Фабиан Риос, за да му помогне да напусне страната и да отиде в Мексико, а в замяна той ще освободи Алисия жива и здрава. Мартин много добре знае на какво е способен той и приема да изпълни молбата му.

На следващия ден, Валерия разговаря с Федерико и му показва доказателствата за фиктивната смърт на Лаура. Ако тя отиде в затвора, най-малкото, което може да направи, е да отведе със себе си и жената, която съпругът ѝ обича.

От друга страна, Мартин се обажда на комисар Томас и го излъгва, че Алисия всъщност е взела допълнителна работа в един хотел. Така няма да събуди подозрения и може да продължи стъпка по стъпка с това, което Лейтон иска, за да не я нарани. Без да има кого другиго да потърси, той моли Есекиел за помощ.

По-късно, Федерико ексхумира ковчега на Евита. Скоро се сблъсква с ужасяваща изненада – няма тяло в ковчега.

В това време, Алисия измамва Лейтон, подтиквайки го с ласкателства да ѝ разкрие до какви изводи е стигнал за другия сериен убиец. Първата заподозряна е Наталия, една зъболекрака, която е добре запозната с човешката анатомия, а зъболекарите изпитват много странно удоволствие от болката. Втората заподозряна е Каролина – модел, изпаднал в немилост след като е навършила 30 години. Повече от ясно е, че тя е завиждала на Мариана за работата ѝ като модел, а Патрисия – заради успешната ѝ кариера като актриса, а на Таня – заради съпруга и децата ѝ. И накрая – Диана, сестрата на детето-чудовище, която е изстрадала много около скандала. Според Лейтон, отмъщението е ястие, което се сервира студено и понякога най-сладките жени могат да се превърнат в най-ужасните убийци. Но остава и още една заподозряна – Алисия, идеалната дъщеря, която е страдала от липсата на баща си, който е имал време само за учениците си. Но пък тя се е преместила в Ню Йорк година преди случилото се в училището.

По-късно, Томас казва на Алекс, че Каролина е решена на всичко, за да вкара съпругата му в затвора.

В това време, в дома на Каролина, Наталия я заплашва с нож и я уверява, че ако отиде в затвора, то ще е, защото е пратила нея в ада.