Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

71 серия

Лейтон отвлича Алисия!

Каролина моли Алекс да отиде при нея и да прекара нощта с нея, защото си умира от страх заради серийния убиец. Алекс я моли да не го търси повече, тъй като е решен да спаси връзката си с Наталия. Като чува това, Каролина го пита за верността и го уверява, че съпругата му е преспала с комисаря.

В това време, Алисия и Мартин се опитват да открият каквато и да е следа в писмата, които детето-чудовище му е писало, докато е бил в затвора. В този момент пристига Катерина, но заради ултиматума на Алисия, няма друг изход, освен да съобщи за предполагаемия си аборт. Мартин се разстройва и отбелязва, че това дете е било единствената му връзка с нея.

От друга страна, Буенавентура посещава Наталия и пита за какво се е обаждала на Маркос. Тя му отговаря, че е искала да говори с него и да му каже, че е сигурна, че не той е детето-чудовище заради разследванията на Лейтон. Притеснена от въпросите му, тя го моли да си върви. Минути по-късно оставят бележка на вратата ѝ, в която пише, че тя е убила всички.

Същата вечер, Алекс се среща с комисаря, за да поговорят за подозренията, които уличават Наталия в престъпленията. Но с образа на съпругата си в леглото с Томас, Алекс едва успява да се концентрира и накрая го обвинява за това, че е преспал с Наталия.

Проблемите на всички се увеличават заради Лейтон, който отвлича Алисия и я държи затворена в нещо като мазе. Мартин вярва, че Наталия я е заловила, но скоро получава обаждане от бившия си съкилийник.