Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

70 серия

Лейтон се измъква от полицията!

Мартин съобщава на Алварадо за последното убийство – на Алехандра. Лусиано и Катерина се оказва в опасност, тъй като подозренията им, че Маркос е бил убит от психопата нарастват.

На местопрестъплението, Томас завежда Лейтон да разгледа и да потърси някакви следи. Каролина е ужасена от присъствието му, въпреки че е необходимо. В момент на разсейване, Лейтон взема едни ножици и се скрива.

По-късно, Алисия посещава Мартин в апартамента му и му показва писмата от детето-чудовище. Медицинската сестра вярва, че са били написани от момиче, тъй като в писмата си пише за любовта си към Диего.

Малко след това, пристигат оцелелите от злополучния ден, извикани от Томас. Каролина признава, че Алехандра е била на път да разкрие, че Наталия е убийцата. Мартин го потвърждава, тъй като именно тя му е дала костюма, с който е бил на срещата на бившите съученици, същият, който е използвал придружителят на Мариана в деня, в който е била убита. Въпреки всичко, тези доказателства не са достатъчни, за да обвинят Наталия, която настоява, че е невинна.

Помощта на Лейтон е ключова в разследването, но все пак той е друг сериен убиец. Когато го връщат към затвора, Лейтон убива двама от охраната и избягва.

В дома на Есекиел, Елиана разпитва сина си за писмата на детето-чудовище и открива, че са пристигали в дома им всеки месец, за да бъдат препращани в затвора, а единственото, което той е можел да направи, е да ги пази под ключ.