Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

69 серия

Алехандра е обезглавена!

Федерико разказва на Лаура, че Есекиел и Валерия са били любовници още преди раждането на Лусиано. Разговорът им е прекъснат от виковете на Катерина, която упреква майка си, че е нарушила тяхната уговорка и е казала на Алисия, че не е бременна от Мартин.

В затвора, Алекс е много щастлив заради скорошното си освобождаване. За да се сбогува с Лейтон, той моли да го заведат в съседната килия и да пийне с него. Лейтон го пита дали пият за новата жертва. Усмивката на Алекс е краткотрайна, тъй като в банята, затворниците се възползват от него.

Същата вечер, Каролина пристига в дома си след като е била в апартамента на Наталия. След като влиза, тя забелязва светлина изпод вратата на стаята ѝ. Вече вътре, тя открива труп на жена, без глава.

Като полудяла, Каролина избягва от дома си и търси помощ. Първо отива в апартамента на Наталия, където се среща с комисаря. Скоро започват да изследват дома ѝ в търсене на някакви следи, оставено от убиеца.

В апартамента на Алисия, Мартин я посещава разстроен от разкритието, че е плод на едно изнасилване. В този момент звъни звънеца. Алисия отваря вратата и се вглежда в кутия във формата на сърце. Като я отваря, тя преживява най-ужасната уплаха в живота си – една глава с бележка: „Това е само началото“. Жертвата е Алехандра Морено.