Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

66 серия

Алисия открива доказателства, които уличават Валерия!

В затвора, Мартин научава, че Маркос се е самоубил като се е хвърлил с колата си в едно дере. Той знае, че истината за детето-чудовище, го е обрекла на смърт.

Скоро, новината достига до всички. Първо научава Катерина, която научава от баща си за смъртта на брат си. След това, Федерико и Валерия научават, които са сигурни, че Маркос не е познавал дома им, поради което е невъзможно той да е отвлякъл Мартин в нощта на срещата на бившите съученици.

В дома на Алварадо, Лаура се появява разплакана и настоява за обяснения от Алисия, защото в нощта, в която е умрял сина ѝ, Маркос ѝ е казал, че ще се срещне с нея.

След два месеца, Вероника отказва да приеме вината на Маркос за убийствата на Таня, Мариана и Алехандра, тъй като онази нощ е била с него и за това, той е невинен.

В затвора, медицинската сестра, която е убила Рамон Фариас и Антония, показва чека, подписан от Валерия Саманиего, с който ѝ плаща за тези престъпления.

Скоро започва новото дело на Мартин за убийствата в училището. Соня и Хуан посещават Есекиел и го молят да помогне и да свидетелства. Той приема, тъй като вече е изгубил двама от любимите си хора, не може да позволи още загуби.