Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

65 серия

Маркос е убит!

Лейтон обяснява на комисаря и Мартин, че серийният убиец е жена, тъй като нито една от жертвите не е била изнасилена. Тогава заподозрени стават Наталия, Каролина, Алехандра и Диана. Като чува това име, Мартин избухва – неговата сестра не е способна да нещо такова.

По-късно, Маркос се появява в дома на Вероника и я моли да свидетелства, че е невинен за смъртта на Таня и Мариана, тъй като е прекарал онази нощ с нея. Вероника го пита защо трябва да помага на убиеца на брат си.

В дома на Есекиел, Елиана предава на Алисия писмата, които са от истинското дете-чудовище. Алисия се изненадва, а възрастната дама признава, че иска да ѝ помогне да изкара истината наяве. Още веднъж ѝ казва, че не ѝ харесва да е наблизо. Есекиел дочува разговора.

Като излиза, Есекиел задържа медицинската сестра и я моли любезно да му върне писмата, които носи в чантата си. Тя отказва и Есекиел прилага сила. Извиква Салвадор и го моли да я задържи, заради откраднатите писма. Алисия е много по-хитра, отколкото са си мислели и заплашва горилата на Есекиел с нож. Така успява да се освободи.

Вечерта, Маркос се напита. Сам на улицата, той се среща с убиеца, когото, както изглежда, познава много добре и го моли да го отведе далеч.

На следващия ден се обаждат в дома на Есекиел, за да му съобщят, че синът му Маркос е намерен мъртъв, след като са открили колата му в едно дере.