Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

61 серия

Маркос се появява в медиите като новото детето-чудовище!

Мартин моли комисарят да му помогне да излезе, защото трябва да защити сестра си от убиеца, който обикаля наоколо. Томас му намира адвокатка, която да го представлява и да се погрижи за делото по освобождаването. Той се надява да залови истинския убиец.

В имението, Маркос се събужда пиян в дома на баща си. Викайки и без да може да се задържи прав на краката си, той казва на Есекиел, че го мрази.

След като се успокоява ситуацията, Томас посещава дома на Алварадо. Скоро ще започне делото на детето-чудовище, с което се цели да се изчисти името на Мартин и да се обвини новия заподозрян според разследванията на Хорхе Кастийо – Маркос Алварадо.

В затвора, Лейтон уверява Мартин, че убиецът ще действа отново. Този път, някой негов близък.

По-късно, в новинарския офис на Вероника Баеса, Маркос пристига пиян и безутешен. Вероника го пита дали той е убил брат ѝ в училището. Той потвърждава. Накрая се развиква пред всички присъстващи, че той е детето-чудовище.

В дома на Есекиел, Алисия се връща на работа като медицинска сестра. Доня Елиана говори с нея така, все едно винаги е знаела коя е в действителност, от съвсем малка. Алисия не може да го разбере, а Елиана споделя, че е изплашена от нейното присъствие.