Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

59 серия

Маркос разкрива кой е детето-чудовище!

Каролина, Наталия, Лусиано, Диана и Алехандра получават по едно писмо, в което пише: „Ти си следващия!“ Лусиано иска защита от комисаря и е сигурен, че това е дело на Мартин. Въпреки че е невъзможно, тъй като е зад решетките.

Алехандра моли за помощ Валерия Саманиего и обещава да изпълни дадената дума, само докато ѝ помогне да остане жива. Валерия я уверява, че нищо няма да ѝ се случи.

Каролина и Наталия търсят комисар Томас Буенавентура и настоява да им сложат охрана, иначе може да се случи така, че убиецът да се окаже в апартамента им. Томас, обаче, не е точния човек, за който се представя. Наталия го научава, когато го заварва в леглото заедно с Каролина.

В дома на Есекиел, Алисия се отказва от работата като медицинска сестра, защото не понася да се отнасят с нея като към шпионин.

От друга страна, Лусиано търси Маркос, за да му признае, че той е детето-чудовище. Първо го завежда в дома и Есекиел приема да му разкрие истината. Маркос вижда как светът му се срива, неговия брак с Вероника и неговото щастие.

Вечерта, Елиана умолява сина си да не продължава с лъжите и да освободи Маркос от цялата вина. Те много добре знаят, че не той е детето-чудовище. Есекиел ѝ отговаря, че не може да го направи, просто няма друга алтернатива.