Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

58 серия

Убиецът се кани да нападне отново!

Катерина посещава Мартин в затвора. За него, единствената причина да продължи напред е бебето, което тя очаква. Без значение дали е момче или момиче, Мартин иска да бъде на свобода, за да присъства на раждането му. За целта, той има нужда от помощта на Катерина. Първо, тя трябва да открие писмата, които Есекиел крие и които са от истинското дете-чудовище.

В същото време, Алисия търси медицинската сестра, която е убила Антония и нейния баща. За да открие истината, тя трябва да знае кой стои зад тези смъртни случаи, защото е очевидно, че медицинската сестра е просто марионетка.

Същата вечер, няколко затворника заплашват Алекс, че ще го изнасилят, ако не им предаде Мартин. Това е само началната искра за началото на меле. Мартин е отведен. Той се свързва с психопата Лейтон, който може да му помогне да сглоби пъзела от всички смъртни случаи.

Мартин разказва за всички убийства, които са се случили до този момент – Марсела Янос, след това бащата на Антония, Хорхе Кастийо, Антония Вияроел, Рамон Фариас, Таня Естуардо и Мариана. Лейтон го уверява, че Антония и учителя Фариас нямат връзка с останалите. И така, изводът е само един: серийният убиец е на път да продължи с убийствата.

От друга страна, Катерина моли Мигел Анхел да ѝ помогне да забременее, защото нейното измислено бебе е единственият изход за Мартин. Освен това, сега разчита на помощта на родителите на Мартин.

В дома на Саманиего, Валерия моли съпруга си да заминат на пътешествие заедно. Федерико се държи зле с нея и накрая я моли за развод.