Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

57 серия

Мартин се връща в затвора!

Есекиел пита Алисия какво е станало онзи ден. Тя признава, че е била притеснена за неговото състояние, тъй като Мартин е способен на всякаква лудост.

Следобеда, Мартин се среща със Саманиего, защото е убеден, че психопат стои зад всички убийства напоследък. Ако не направят нищо, скоро той и мнозина други може да умрат. Федерико споделя с него, че една медицинска сестра е сложила край на живота на Антония.

От друга страна, на погребението на Мариана присъстват всички нейни приятели и близки. Сред тях е и семейството на Мартин. Алисия придружава Есекиел и си дава сметка, че шефът ѝ страда много заради загубата на любимата жена.

След като се среща с Федерико, Мартин се връща в апартамента на Алисия, който е под зоркия поглед на няколко полицаи. Веднага след това го залавят и неговият кошмар се завръща – затвора.

В това време, Диана посещава Лусиано и го моли за прошка за лъжите ѝ. Тя в действителност го обича и иска да бъде с него. Въпреки това, Лусиано реагира така, все едно тя е никаквица.

В затвора, Хуан иска да се види с Мартин. След 20 години на страдания, най-накрая го моли за прошка. Той е основният виновник за това, че животът му е разрушен.

По-късно, Алисия упреква комисар Томас, че е нахлул в дома ѝ без разрешение. Той я пита дали заради любовта ѝ към Мартин, тя го е изоставила малко преди сватбата им.