Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

56 серия

Наталия издава Мартин!

Мартин прострелва Есекиел в крака и настоява да си признае, че е замесен в смъртта на Мариана. Той го уверява, че ако научи името на човека, който е наранил жената, която е обичал, ще го убие. Накрая го пуска да си върви.

По-късно, Мартин се среща с Диана в парка и така вбесява полицията. Тя му разказва, че са арестували Алекс за съучастие при отвличането на Лусиано. Малко след това се появява полицията и започва едно преследване.

Без никакъв друг изход, Мартин търси убежище в дома на Вероника Баеса и Маркос. Той им казва, че Есекиел е невинен и разкрива, че мъжът от видеото носи същия костюм като този, който Алекс му е дал.

Мартин вярва, че който и да е убиеца, то той е психопат. Рецепционистката, която е приела Мариана, признава, че не Мартин е бил мъжа, с когото е била в онази нощ.

В затвора, комисарят моли Диана и Алекс да му помогнат и да убедят Мартин да се предаде сам на властите. Само така могат да го спасят, защото сигурността му е в опасност. Освен това, заради отвличането на Лусиано и прострелването на Есекиел, вече са му се натрупали доста години в затвора.

Вечерта, Мартин посещава Наталия и ѝ разказва какво е разкрил. В това време, Каролина се обажда в полицията, за да му заложат капан и да го заловят. Мартин успява да се измъкне и този път търси начин да се срещне със Саманиего. Само той може да му помогне.