Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

53 серия

Мартин доказва, че мъжът, който е бил с Мариана, не е той!

Алисия разкрива пред Мартин, че Есекиел много добре знае, че той е имал връзка с Мариана, точно преди тя да умре.

Същата вечер, в болницата, Диана придружава Лусиано и го моли да забрави за войната, която води срещу Мартин. Само така двамата могат да бъдат заедно. А тя иска да са заедно, защото истински го обича. Те са прекъснати от Есекиел, който настоява тя да си върви – семейство Меркадер вече са негов враг.

По-късно, Маркос моли брат си да даде интервю на Вероника за отвличането му. Това е възможност да се отърве от своя враг и от Алекс Малдонадо. Накрая го моли да не споменава за брак с журналистката.

В кабинета си, Есекиел получава обаждане от Валерия. Тя настоява да се съюзят и да вкарат Мартин в затвора. За целта могат да използват Катерина – единствената, която може да му повлияе.

От друга страна, проблемите между Алекс и Наталия назряват до такава степен, че той отива в дома на Каролина и я моли за подслон. Двамата прекарват нощта заедно, докато не са прекъснати от Наталия. Отчаяна, тя предлага да направят тройка. Но всичко е напразно.

На следващия ден, Мартин се втурва в дома на Вероника и ѝ показва, че на записа, който са пуснали по телевизията, не е той. Обектът се е подписал с лявата ръка, а Мартин е десняк.