Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

50 серия

Хуан признава, че винаги е знаел, че е стерилен!

Мартин се прибира в първия си апартамент, където смята да се скрие. Само Алекс и Алисия знаят къде е той, а полицията е по следите му.

Човекът, който е заложил капана, си е свършил толкова добре работата, че неговите отпечатъци са из цялата хотелска стая, а на видео записите на охраната много добре се вижда той и Мариана.

Скоро, новината за смъртта на Таня усложнява още повече ситуацията. Това не би могло да бъде случайност. Убиецът от училището добре успява да се прикрие и прави всичко по силите си, за да обвинят отново Мартин.

От друга страна, Хуан признава, че Омар, Диего и Диана са осиновени, защото той винаги е бил стерилен. Неговата омраза се засилва, когато приликата между Хуанито и Диего като дете става очевидно. За него, това означава, че Соня е спала с един и същи мъж два пъти. И този мъж не е бил той.

Есекиел е много разстроен от смъртта на Мариана. За него, напълно случаен е факта, че медицинската сестра – Алисия, е познавала Мартин и Мариана преди да започне работа за него.

Вечерта, в новините съобщават за смъртта на Таня и на Мариана и сочат за виновник Мартин Мендес, по-познат като Диего Меркадер, детето-чудовище.

По-късно, Мартин моли своя познат от затвора да убие Лусиано Алварадо.