Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

47 серия

Лаура заговорничи с Алисия, дъщерята на Рамон Фариас!

Срещата на бившите съученици продължава в дома на Саманиего. Всеки има своите подозрения. Лусиано лукаво отбелязва, че е преспал с Наталия като по този начин събужда ревността на Алекс и Диана.

Малко след това се появява Мартин, събуждайки подозренията на всички присъстващи. Патрисия се напряга и заявява, че не може да остане близо до детето-чудовище, което стреляло по нейните съученици. Там се показват доказателства, че всички са били подложени на електрошок, за да забравят какво точно се е случило през онзи ден в училището.

От друга страна, Лаура посещава Алисия, с която се държи така, все едно са били приятелки през целия си живот. Двете се заклеват да отмъстят за смъртта на Рамон Фариас – бащата на медицинската сестра.

Същата вечер, Мариана решава да приключи връзката си и да отмени сватбата си с Есекиел. Това го ядосва и той я заплашва със смърт, тъй като я предпочита мъртва, отколкото възможността тя да се събере с друг мъж. Появява се запис на нейно обаждане до Мартин, в което тя изказва съжалението си, че не е заминала с него за Чили.

Отново на другарската среща в дома на Саманиего, Таня споделя, че убиецът е Рамон Фариас и Каролина го потвърждава, но Федерико вярва, че са си намерили идеалната изкупителна жертва, особено след като мъжът е мъртъв и не може да каже нищо по въпроса.