Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

46 серия

Мартин се среща с първата си любов!

Маркос предлага брак на Вероника. Тя остава без думи. След всичко, което е преживяла, тя не се чувства готова за брак. Въпреки това, Маркос я уверява, че ще я чака.

От друга страна, Мариана посещава Лаура и я моли да ѝ каже защо е инсценирала смъртта си. Тя трябва да е наясно до къде може да стигне нейния годеник. Тогава Лаура ѝ споделя, че той е стрелял по Рамон Фариас преди 20 години и че накрая го е убил в болницата.

В това време, Саманиего подготвя всичко за срещата на учениците от класа на Евита. Лусиано не иска да присъства, но Есекиел го моли да го направи. Само така може да си върне доверието му. Той трябва да се погрижи да убеди съучениците си, че Маркос няма нищо общо.

Вечерта, Мартин се появява с Катерина след няколкоседмична почивка в Чили. Семейството научава, че двамата ще стават родители. Както изглежда, тази бременност е измислена от Катерина, за да задържи Мартин до себе си. Но друга изненада прави Мартин неспокоен – Алисия Ферер, медицинската сестра, която е работела в затвора и в която е бил влюбен, сега работи за Есекиел.