Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

44 серия

Мариана се разделя окончателно с Мартин!

Мартин приготвя нещата си, за да замине някъде надалеч. Сега цялата преса е по следите му и не го оставят на мира. Семейството му също е засегнато. Преди да замине, Мартин моли Мариана да тръгне с него и по този начин да загърбят миналото си.

От друга страна, Таня казва на Каролина, че тя е детето-чудовище и че наистина се е крила през тези 20 години. Сега може да се покаже. Бащата на Каролина я уверява, че е било така и че Есекиел е помогнал да я защитят.

В банката, Есекиел се среща с децата си, за да им съобщи новините около компанията. Мартин се е отказал от своята част, като в замяна е поискал само 2000 долара и един самолетен билет. Маркос се чувства виновен, защото по негова вина Мартин е бил принуден да избяга. Другата новина е, че Есекиел ще отстъпи 50% от компанията на Лаура, в замяна на развод. Мислейки, че всичко се е успокоило, той съветва децата си да открият някой човек, когото да обичат и да се опитат да бъдат щастливи, както той иска, заедно с Мариана.

След това, Есекиел търси Мариана, за да избърса със сватбата. Тя, обаче, е решила да замине с Мартин. Есекиел избухва и хваща своята годеница, готов да я удуши. Той я уверява, че няма да позволи за втори път да играе ролята да глупак. Заявява ѝ, че може да го остави, но всеки мъж, когото обикне, ще бъде елиминиран. Пред разбеснелия се ревнив мъж, Марина се отказва от любовта си към Мартин.