Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

43 серия

Вероника разкрива истинската самоличност на Мартин пред цялата страна!

Лусиано заплашва Мартин да вкара в затвора сестра му Диана заради измамата, която е извършила, представяйки се за София Рейес. В замяна той иска дялът от компанията, който Есекиел иска да му даде. Дори Маркос не приема Мартин да се намесва в наследството им и за това се присъединява към брат си, за да се отърват от новия любимец на баща им. Мартин приема и отказва на Есекиел.

От друга страна, Наталия разговаря на няколко пъти с Алекс и Каролина, които ѝ предлагат да направят тройка, за да се забавляват заедно, без измами и изневери.

В това време, Мариана казва на Есекиел, че вече не иска да бъде с него. След като съпругата му се е върнала, не само не могат да се оженят, освен това смята, че допуска голяма грешка. Тя смята, че не познава бъдещия си съпруг и в това в сигурна. Това кара Есекиел да придвижи въпроса с развода си с Лаура.

Вечерта, шефът на Вероника я моли да разкрие пред камерите истинската самоличност на детето-чудовище, убиецът, който не е мъртъв. Скоро, пресата тръгва по петите на Мартин и за него не остава друг изход, освен да избяга от страната.