Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

42 серия

Валерия и Есекиел убиват учителя Фариас!

Вероника Баеса признава пред шефа си, че детето-чудовище е живо и сега се казва Мартин Мендес. Преди да съобщи това в новините, тя иска да е сигурна и с всички доказателства, че той е невинен. Тя иска да открие истинския убиец.

В дома на Есекиел, Лаура се появява гневна след онова, което ѝ е разкрил Рамон Фариас. Напълно полудяла, тя го нарича убиец. Тогава той признава, че е стрелял по учителя, но само за да защити Маркос, защото когато е пристигнал, децата вече са били мъртви.

От друга страна, Мариана открива писма от истинското дете чудовище, изпращани на Диего Меркадер. В тях убиецът иска прошка за това, че е в затвора вместо него.

Вечерта, Есекиел се среща с Валерия, за да ѝ разкаже какво е разкрила Лаура. Трябва да накара учителя да замълчи, преди да е разкрил още истини, които могат да им навредят. Валерия моли Танян да наеме отново медицинската сестра, която е убила Антония.

По-късно, Лусиано се появява в апартамента на Мартин, за да го шантажира – или ще се откаже от 25% от компанията, или сестра му Диана ще влезе в затвора.