Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

41 серия

Есекиел прехвърля 25% от компанията си на Мартин!

Есекиел събира всичките си деца, за да им каже какво е решил за компанията. Липсва само Лаура, която е собственица на половината от банката. Мартин също присъства – той притежава една четвърт от компанията.

Маркос и Лусиано остават изненадани и не знаят какви са мотивите на баща им, за да извърши такава лудост. Тогава, той разкрива пред всички, че Мартин е бил невинен и не е извършил престъплението, за което е лежал в затвора.

В това време, Лаура се намира в Маями заедно с мъжа, когото обича – преподавателят, който е оживял след кръвопролитието в училището. И тъй като мъжът страда от пълна парализа, Лаура го моли да ѝ отговори на въпросите с мигане. Първият ѝ въпрос е дали Диего Меркадер е стрелял. Отговорът – две мигвания, които означават не. След това пита дали е бил Маркос и отново получава отрицателен отговор. Накрая споменава Есекиел и мъжът мигва само веднъж в знак на положителен отговор.

От друга страна, Соня моли съпруга си да поиска прошка от Диего. Само така може да изкупи греховете си. Хуан отрича той и Диана да са негови деца. В действителност, той винаги го е знаел и за това се е държал зле с момчето.