Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

38 серия

Мартин настоява родителите му да му поискат прошка!

Мартин приключва разговора си със Саманиего и го моли да разследва в дълбочина, преди да реши дали да го убие. Чак тогава, когато разкрие истината, ще може да продължи с отмъщението си.

Като се прибира у дома си, Мартин се среща с Мигел Анхел и Катерина. Сега и двамата знаят, че той е Диего Меркадер и настояват за обяснения. Малко след това пристига и Маркос. Мартин доказва пред него, че не е убил онези деца. Той събира достатъчно смелост, за да му каже, че доказателствата сочат него като виновен.

От друга страна, Лусиано е напълно отчаян, защото няма никакви новини от София. За това отива да я търси в дома ѝ. Там се сблъсква с баща ѝ, който му казва, че София е в новата си къща заедно със съпруга си.

С разбито сърце, Лусиано решава да разгледа новините в интернет. Така открива истинската София Рейес. Баба му потвърждава, че тя се е срещала насаме с Есекиел.

По-късно, Мартин отива в дома на родителите си и настоява те да му поискат прошка за това, че са го вкарали в затвора, когато е бил едва осем годишен, при все че е бил невинен.