Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

37 серия

Есекиел признава, че Мартин е невинен!

Саманиего се появява в дома на Есекиел въоръжен и го упреква за това, че е дал работа и нов живот на убиеца на дъщеря му. Маркос се изненадва като чува истината, особено сега, когато с Мартин са се сближили.

Есекиел няма друг начин да защити Мартин, освен да застане на негова страна – все пак е платил с 20 години от живота си за това престъпление, а и е бил дете, когато всичко се случило.

В това време, Мартин е отвлечен от хората, които Саманиего е изпратил. За да избегне всякакви подозрения, заплашва с оръжие Есекиел. Ако Марко беше убиеца, най-вероятно баща му би го защитил.

Накрая, Есекиел признава, че не той е стрелял, но родителите са имали нужда от виновник и малкият се е появил с оръжие пред камерите. За това сега се опитва да компенсира злото, което му е причинил. Той е сигурен, че няма да му стигне целия живот, за да измоли от него прошка.

Разгневен от лъжите, Мартин се отправя към дома на Саманиего. Там се изправя срещу Федерико и му дава оръжие, за да приключи веднъж завинаги с омразата, но преди това разкрива, че той никога не е стрелял, когато е бил дете.