Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

34 серия

Един видео запис може да се окаже ключа към истината!

В новините се потвърждава смъртта на Хорхе Кастийо, чието тяло е било открито няколко дни след убийството му. Новината е приета с огромна изненада от Наталия и Алекс, но Мартин остава безразличен. Той е много объркан от новия си живот.

От друга страна, Лусиано търси Наталия, за да сподели с нея, че може би съществува запис, който е добре скрит от баща му. На този запис може би се вижда какво точно се е случило веднага след стрелбата. Точно тази част никога не е показвана в съда.

По-късно, Есекиел е разтърсен от появата на Лаура. Това означава, че не може да се ожени за Мариана, тъй като той все още е женен. Той моли за време и за услуга – да запази това в тайна. Ситуацията е много сложна, много по-сложна, отколкото може да си представи.

Вечерта, Алекс и Наталия завеждат Сиро – асистентът на бащата на Антония, в дома на Мартин. Той знае какво е открила психиатърката преди да бъде убита. Преди да разкрие в2сичко, моли да му дадат гаранции и да го изведат от страната, тъй като животът му е в опасност.