Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

32 серия

Лусиано научава, че бил подложен на електрошок, за да забрави какво точно се е случило!

Лусиано моли майка си да се махне от живота му завинаги – тя винаги му е причинявала само болка. Преди седем години, той е наел един детектив, който да разследва предполагаемата смърт на Лаура. Така Лусиано е научил, че тя е жива, но така и не е разбрал как е била способна да го изостави. Това го е накарало да избере омразата пред болката.

Малко след това, Наталия посещава Лусиано, за да му разкаже за причината, поради която не си спомня нищо от фаталния ден в училище. Той също е бил подложен на електрошок, по нареждане на Есекиел, който е успял да убеди всички родители да подложат децата си на това 'лечение' – само така са можели да преживеят тази травма.

Това, което научава, силно впечатлява Лусиано. Той се отправя към дома на баща си. Там настоява от баща си обяснения за историята, която му е разказала Наталия. Есекиел потвърждава, че го е направил, за да го защити, защото именно той е стрелял с онзи пистолет по своите съученици.

Вечерта, Лаура отива в дома на Валерия, за да я помоли за последна услуга. Както ѝ е помогнала да 'умре', сега има нужда да ѝ помогне да 'възкръсне'. Освен това, само Валерия, най-големият враг на Есекиел, е способна да намери работа на Лусиано.