Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

28 серия

Есекиел иска извинение от Мартин и желае да отмъсти на сина си!

Лаура признава на майка си, че тя е мамила Есекиел с един от преподавателите в училището. Това е същия мъж, който сега се намира в инвалидна количка без да може да се движи или да говори. Ревността на Есекиел е била толкова силна, че си е отмъстил като е започнал връзка с Валерия.

Следобеда, Есекиел посещава Мариана в апартамента ѝ, за да я разпита за подробности около връзката ѝ с Лусиано.

В това време, Мартин е в банята на апартамента, тъй като е прекарал нощта при Мариана. За щастие, Мариана успява да го предупреди навреме и той се скрива.

След като научава съвсем подробно какво е правил Лусиано зад гърба му, Есекиел отива в офиса. Там се изправя лице в лице с Лусиано. Той не разкрива нищо – първо иска да го накара да страда.

От друга страна, Мартин се връща в дома си. Там се сблъсква с двама убийци и самата Валерия. Тя го уверява, че Алварадо е убиеца на Антония и баща ѝ.

Веднага след това, самият Есекиел се появява в дома на Мартин, за да го помоли за извинение – за цялото зло, което му е причинил като не му се е доверил. Неговото извинение се изразява в голяма сума пари и нов апартамент, включително и това сам да го научи на всичко, което знае за финансите, а след това смята да му даде поста на Лусиано в компанията.