Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

27 серия

Мартин прекарва нощта с Мариана!

Катерина споменава пред баща си, че е видяла София Рейес на погребението на Антония. Това събужда подозренията на Есекиел, тъй като тази млада жена няма нищо общо с Мартин, нито с хората около него.

В това време, Диана се сбогува окончателно с Лусиано. Тя му заявява, че не може да бъде повече с него, предвид предстоящата ѝ сватба. Преди да си тръгне, Лусиано я целува и я моли да се омъжи за него и да забрави за всичко останало. Той я обича.

Вече е много късно... Есекиел е открил в Интернет няколко снимки на истинската София Рейес заедно с годеника ѝ. Скоро той разкрива, че става дума за Диана Меркадер, сестрата-близначка на Диего. За да го докаже, той се посещава Соня и разглежда семейните снимки.

В този момент, Диана се появява и Есекиел заплашва да я прати в затвора. Записите на Лусиано може да спасят живота ѝ. На записите се вижда, че той е истинският любовник на Мариана и че двамата заедно залагат капан на Мартин.

След случилото се напоследък, Мартин и Мариана стават много близки. Между двамата се заражда чувство, което много прилича на любов. Вечерта, двамата си лягат заедно.