Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

24 серия

Антония умира, а Мартин е решен да отмъсти!

Мартин страда заради Антония. Той вярва, че тя е достатъчно силна и няма да се предаде толкова лесно, но въпреки това, положението е много сериозно.

В болницата, една жена, наета от Таня Естуардо, се представя за медицинска сестра и се промъква в стаята на Антония. Тя успява да инжектира нещо в системата ѝ.

Няколко минути по-късно, Антония умира. Мартин не може да повярва – единственият човек, който не го е изоставял, единствената му любов...

Същата вечер, Мартин дави мъката си в един бар в компанията на Есекиел, който му признава, че той е помолил Антония да се отдалечи от него и да му каже, че не го обича. Само така е можел да ги предпази от Саманиего. Като чува това, Мартин побеснява, хваща един пистолет и го заплашва. Неспособен да натисне спусъка, той се оттегля с предупреждението, че ще го убие, ако открие, че той стои зад смъртта на Антония.

По-късно, Мартин моли Мариана да го пусне да пренощува в хотелската ѝ стая, защото не иска да остава сам.

На следващия ден, Есекиел успява да влезе и открива още доказателства за предполагаемата им връзка. Мартин признава, че се е изморил от опитите си да му докаже обратното, така че взема нещата си и си тръгва. Казва му, че преди да си тръгне от Ню Йорк, има недовършена работа, за която трябва да се погрижи.