Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

20 серия

Мариана разказва цялата истина за Лусиано на Есекиел!

Есекиел се променя след като чува от Мартин, че Лусиано е истинския любовник на Мариана. Не може да повярва и продължава с плана си да го убие.

Същия ден, Маркос отива в апартамента на Мариана и я пита дали Мартин наистина е неин любовник, тъй като баща му е на път да го убие. Незабавно се опитва да се свържи с него, но е късно – дясната ръка на Есекиел го държи на прицел.

В този момент, Мартин забелязва, отразен в екрана на компютъра му, един пистолет, насочен направо към главата му. Той успява да се измъкне и побягва направо към дома на Мариана. Тя е много наранена след като Лусиано е скъсал с нея и се е държал с нея като с никаквица.

Същата вечер, Мариана влиза в дома на Есекиел и му признава, че любовникът ѝ е бил Лусиано и че именно той я е помолил да заложи капан на Мартин.

В това време, в Маями, Антония заплашва Таня с пистолет, за да я принуди да направи това, което иска. Сред нещата, които иска да направи, е да организира среща със Саманиего, казвайки, че има доказателства, че Диего Меркадер е все още жив.