Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

19 серия

Мартин разкрива, че Лусиано е любовник на Мариана!

Есекиел открива Мартин в леглото на Мариана, напълно гол. На мига изважда своето оръжие и го заплашва да го убие. В този момент, Катерина влиза в апартамента и не позволява на баща си да натисне спусъка. Със сълзи в очите, тя му казва, че още от съвсем малка, много от нейните съученици са ѝ заявявали, че баща ѝ е убиец, но тя никога не им е вярвала. Накрая го моли да не го прави, за да ѝ докаже, че е била права.

Думите ѝ свършват работа и Есекиел си тръгва. Мартин не разбира добре какво става и Мариана му обяснява, че става дума за план, който са измислили с Лусиано, за да се отърват от него. Преди да си тръгне, Мартин обижда Мариана и ѝ казва, че е допуснала голяма грешка да се довери на Лусиано.

На следващия ден, Лусиано къса с Мариана и я съветва да замине колкото се може по-далече, преди баща му да я убие, както е щял да постъпи с Мартин. Тогава тя си дава сметка колко наивна е била и се разочарова напълно.

В това време, сестрата на Диего се маскира като годеница на милионер, за да се приближи до банката на Есекиел и семейството му.

На паркинга на компанията, Мартин чака Алварадо. След като се справя с охраната на магната, той му разкрива, че Лусиано е бил истинския любовник на Мариана, още от първия ден, когато той е пристигнал в семейството.