Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

17 серия

Мартин се среща с баща си!

Алекс, единственият приятел на Диего в училище, иска да организира среща на съучениците. Таня споделя идеята със Саманиего, който предлага къщата и парите си за тази среща.

От друга страна, Есекиел моли Антония за последна услуга. Да открие координатите на охраната, която е контактувала с Диего Меркадер. Той трябва да го открие преди Саманиего и да го убие. Антония му дава по-добра идея – да му плати достатъчно пари, за да 'разпознае' тялото на детето-чудовище и по този начин да остави на мира Мартин.

Заедно с Валерия и в присъствието на Саманиего и съпругата му, охраната заявява, че Диего е мъртъв. Когато му показват снимка на Мартин, той признава, че го е виждал в затвора, където е лежал за кратко и където се е запознал с детето-чудовище.

На следващия ден, Мартин си спомня кое е било момичето, което го е помолила да убие Самуел. Сега онова момиче се е превърнало в красива жена и работи като модел. Алекс се заема лично със задачата да я покани на срещата на съучениците.

Същия ден, Мартин разпитва майка си за рисунката, която е направил като дете и я пита дали наистина е искал да убие съучениците си.

Соня потвърждава, но също така казва, че въпреки омразата, която е изпитвал, той е обещал никога да не прави такива неща. Насред разговора им се появява баща му и предизвиква неконтролируема ярост у Мартин.