Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

11 серия

Лусиано разкрива, че Мартин е Диего Меркадер!

Антония разговаря с една свидетелка на касапницата в училището. Тя признава, че са се отнасяли много жестоко с Диего и че винаги са го унижавали, но е много сигурна, че той е държал оръжието. Нейното име е Таня Естуардо.

След края на срещата, Таня се обажда на Есекиел и му казва, че Соня и една прихиатърка задават прекалено много въпроси относно Диего. Има вероятност те да разкрият истината и го моли да направи нещо или да убие Антония. Само така, тя може да бъде спокойна.

В това време, Лусиано се среща с Есекиел, след като Мариана е признала, че има любовник. Алварадо моли сина си да му помогне да прикрие скандала с детето-чудовище.

Същата вечер, Лусиано пътува до Маями, за да се намеси (по молба на баща си). Той уверява Антония, че знае истината и потвърждава вината на Диего. През същия ден, Лусиано потвърждава съмненията си, че Диего е Мартин.

От друга страна, Маркос разкрива, че отвличането на сестра му е било планирано от Мартин, за да поиска по-добра заплата. Той споделя това с баща си. Въпреки това, не е уволнен. Мартин благодари на Есекиел и го уверява, че никога не го е предавал, така както родителите му са постъпили с него.