Лицето на отмъщението (El rostro de la venganza)

10 серия

Мариана изоставя Есекиел заради Лусиано!

Вероника отива на погребението на Марсела Янос, за да поговори с майка ѝ. Тя иска да научи причините, поради които едно осемгодишно момиче може да излъже в съда, за да осъдят едно дете.

Маркос се обръща към баща си, за да признае всичко, което знае. Именно той е платил на Марсела, за да излъже.

В Маями, Антония завежда Мартин в старото му училище. Тя иска да събуди спомените от онзи ужасен ден. И това дава резултат. Няколко спомена преминават през главата му и той разкрива, че оръжието не е било в него. Като че ли Диего никога не е стрелял.

Сега, Антония и Вероника искат да стигнат до дъното на нещата. За целта, Антония решава да остане в Маями и да открие заедно със Соня следите и доказателствата, които преди двадесет години не са успели да представят.

Вечерта, Мариана се среща с Есекиел. Тя му признава, че е влюбена в друг мъж и че Лусиано е казал истината. Тя си има любовник и не иска повече да го мами. Магнатът я умолява да не си тръгва, защото той е способен да ѝ прости, само и само да не го изостави.

Това, което Есекиел не знае, че всичко това е част от заговор на Лусиано, за да се 'сдобри' с баща си, да прибере частта от наследството, която му се полага и да замине с Мариана някъде, където да 'живеят заедно'. Въпреки това, в същия момент, Лусиано предлага брак на Вероника.